Rešitve po meri

V podjetju EURO M smo specializirani za izvajanje elektroinštalacijskih del in elektro vzdrževanje gospodarskih ter zasebnih objektov po najvišjih kakovostnih standardih. S svojim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami smo zanesljiv partner pri uresničevanju vaših idej in potreb. Ne glede na obseg projekta se posvečamo podrobnostim in zagotavljamo vrhunsko storitev, ki zadovolji tudi najzahtevnejše potrebe gospodarstva in zasebnih naročnikov.

Gospodarski Objekti (industrijski objekti): V naši ponudbi elektroinštalacij za gospodarske objekte so zajete celovite rešitve, ki zagotavljajo učinkovitost in varnost vašega poslovanja. Nudimo strokovno svetovanje in izvedbo elektroinštalacij po meri, ki bodo izpolnjevale vaša pričakovanja.

Zasebni Objekti: Za zasebne objekte vam ponujamo individualne rešitve elektroinštalacij, prilagojene vašemu življenjskemu slogu in estetskim preferencam. Z našimi storitvami boste poskrbeli za udobje, varnost in energetsko učinkovitost vašega doma, saj se trudimo ustvariti okolje, ki ustreza vašim potrebam.

 

Reference:  Naše reference so uspešno izvedeni projekti, ki pričajo o naši zavezanosti kvaliteti in strokovnosti. Med našimi uspešno zaključenimi projekti najdete različne gospodarske objekte, številne zasebne hiše in stanovanja. Vsak projekt smo izvedli kakovostno, kar nas je postavilo v položaj zaupanja vrednega partnerja pri elektroinštalacijskih delih.

eurom-onas-domov
BV Certification ISO 9001@2x

Kakovost naših izdelkov in storitev zagotavlja kolektiv euro-m--logo-black-sign, in pridobljen certifikat
kakovosti ISO 9001:2015, potrjujejo pa jo številni zadovoljni kupci v Sloveniji in tujini.